uppesittarkväll

Kom precis hem efter att inhandlat alkohol på systemet och kört kim hem till sävast. Jonte fixade åt mig nu i sista sekunden, tack. Visste inte att systemet skulle vara stängt tills på måndag, fick lite panic där. Men nu är det fixat.
Fick också en julklapp av Jonte och Erika, en steelseries mick. TAAAACK, nu kan folket höra mig mycket bättre på skype när vi hänger där.

Sen får jag ursäkta mig för mitt stav fel på "skjortor". Såg att "SPRÅKPOLISEN" hade varit där haha. Har mina aningar vem det är ;). Inte mitt fel för jag är halvfinne? okej? haha. Det var iallafall kul. Ska försöka bättra mig med min svenska.

Så nu sitter jag och väntar på folket ska samlas här hemma. Blir öl och bingolotto med familjen. Blir nog awesome kväll. Sen är det julafton, några snapps till maten? ohja!. Sen är det farmen och det är då den riktigta festen börjar!.
HA EN BRA JUL!.

LULEÅÅÅÅ

Jens ringde imorse för att få mig till Luleå med han och Ida. Påvägen dit tänkte vi plocka upp John. Ringde men inge svar, knacka på hans fönster och skrek "JOHN VAKNA". Inget svar. just när vi svänger ut på 97;an så ringer John och säger att han var i duschen, och då när vi väl var ute på vägen så orkade vi inte vända så John hoppade på bussen till Luleå. Hela trippen bestod mycket av att vi sära oss. Sprang på parkeringsplatserna och LEKTE TAFATT. ALLTSÅ NEEEJ, får egentligen inte hända när man snart är 20 haha. Men roligt var det!, kommer nog aldrig växa upp.

Så snäll som John var så köpte han en julklapp åt mig, en shorta! ett stort tack John. Blev faktist nöjd med den, dock har jag aldrig gått runt med shortor. Så det kommer bli helt nytt för mig. Kanske dags att ändra lite klädstil?, who knows?. Har planer för en julklapp till dig också som tacken. Sen tackar jag också Jonte för den fina jul-designen han fixade åt mig, awesome dude.

Nu efter 6 timmars gående i Luleå så blir det också att följa med Jens nu in till stan innan gallerian stängs, han ska köpa något jag inte riktigt vet. aja, han står här brevid mig och väntar! got to go! Seya!

julinläggbyaawesomeguynamematsie

Aaaaah, shiiit. Kan säga att min blogg har varit riktigt död än en gång. Har samma anledning som sist. Har inte haft tid och varit borta hela tiden. Så nu när jag har tid så blir det av att trycka på med ett inlägg.

Det har ju som sagt hänt ganska så mycket under dom senaste dagarna. Kan börja med att förra helgen så var det lan hos Jonte och Erika. 3 härliga och stört sköna nätter om jag säger så. Har nog inte skrattat så mycket på länge och varit så jävla glad. Så det måste bli om och om å om igen det där lanet. Nörd? ja! haha.

Blir lite förvirrad vad jag ska egentligen skriva... men iallafall så var jag i sävast igår och såg lite film hos John och Kim! awesome movie night!. Blev en gammal klassiker "the fly". Riktigt bra faktiskt. Har lätt att falla för gamla skräck filmer, dom är helt enkelt kung! Så jag rekomenderar faktiskt att se den filmen.

Snart jul, och efter jul är det farmen. DET kommer bli BRA känner jag. Känns som att slutet på detta år och början kommer bli hur jävla nice som helst! För på nyår blir det dundret med John, Kim, Syrran och flera stycken till. Orkar inte nämna alla namnen, men vi blir upp mot ca 15 pers. Vi har bokat 2 eller 3 stugor tror jag, stora stugor också. Var väl 3;or eller något. Så pengarna kommer vara lätt värt att betala. Längtar som fan.

Sen fyller kusin Linda år idag, Grattis kusin, hoppas du får en bra födelsedag. Sen vill jag hälsa grabbarna från Australien en riktigt bra jul och gott nytt år :). Sen till er alla andra detsamma hehe! Tja, I'm out!


what comes around

Då kom man hem lite senare in på kvällen igen. Har precis varit ute och åkt bil med jens och dummat oss. Dagen har nog det mesta bestått av att jag varit hos Jonte och Erika nästan hela dagen. Ska också nu försöka få ett bättre inlägg om vad som hänt... om jag nu lyckas med det. Vi ger det iallafall ett försök.

Förra helgen så blev det av att mysa på med familjen på fredags kvällen. Det bestod av Öl, shots, glögg och massvis med god mat, riktigt trevligt. Dock var det bara jag, papi och Kim (syrrans kille) som shotade. Dom andra tog det lilla lugnet. Senare in på kvällen blev det buzz-spelande. Jag och pappa krossade alla första ronden. Sen resten av spelandet talar vi inget om!.
Dagen efter vakna man med lite huvudvärk, men gick bort inom kort. Jag och Kim for vidare den dagen till Robin, där det blev gh kväll och ännu mera öl och shots. En till riktigt trevlig kväll. Vid 11 tiden kom Jens och skjutsade oss till krogen (bränna). Där det var massvis med folk man träffa. Träffade en gammal polare, vid namn Mattias Nilsson. Alltid får man flashbacks från när man var liten hur jävla kul man hade. Och varje gång kommer något man tar upp som hände då man var yngre. Tycker vi får ta och styra upp något så snart som möjligt Matte! haha.
Sen glömde jag ju säga också att senare in på kvällen kom syrran och Sara till krogen. Vi blev ett litet gäng tillslut.

Och sen tänkte jag bjuda på lite bilder för en gångs skull när jag, Jonte och Erika var ute med deras hundar och min. Kan säga att Bobbo och Bella alltid har det lika trevligt när dom får leka med någon i sin egen storlek. Det är då Alice blir lite utanför :).




KÖRKORT

Japp, nu är körkortet taget och det känns så jävla skönt. Känns lite som att allt blev mycket enklare. Och så får man ta och tacka för alla gratulationer man fått idag.

Skulle kunna ta och skriva så mycket just nu.. men orken att göra det precis nu är inte på top. Är aldrig hemma på dagarna, och när man väl kommer hem på kvällen så blir man inte så sugen på att skriva av all seghet. Så får helt enkelt ta någon dag innan jag kilar iväg till någon och skriva in vad som hänt under dom senaste veckorna. Ska se om jag kan klämma in ett bra inlägg imorgon. Men just nu! nope. inte ett dugg lust..

Får väl vara allt för mig :) I'm out!


RSS 2.0