cya

I'm out from Boden! AWESOMENESS

down under

Hunnit med mycket idag, varit hos syster (druckit kaffe och spelat skip-bo), åkt bil med jens runt i stan,  varit och besökt frida och jocke och blivit bjuden på kaffe och muffins. Gott!!!!.  Lärt mig nya låtar på guran, stått ute och rökt med mor (konstig känsla). Fått 40euro av mor till alkohol på systemet. U name it.  Allt har hänt idag.


Snart Armas..

shine on

skip-bo spelas hos syster och kaffe dricks som vanligt. Hänt riktigt mycket på det senaste men orkar inte dra upp allt för vet inte vars jag ska börja. Men iaf så är det torsdag imorgon och det betyder att det drar sig mot stugan på fredag morgon och jag längtar. Säger bara "hejdå skithåla" så ses vi efter helgen!

Var allt jag ville säga!

I'm out!

If only I would wake

nice t-shirt, snygg skjorta, god mat, blonda slingor som får mig att känna mig ovan ibörjan men folk säger att det är sweet. Hänt mycket idag. Har en bra syster som lånat mig pengar, har grymma vänner och jag är vrål trött efter en lång dag.

Snart maj och då drar jag till stugan, det kommer kännas skönt att komma bort. Jag, syster och John. Gonna be legendary.

Sleep tight

do you remember

Ja, morgonen var ju inte det bästa att vakna på för att far stod precis utanför mitt rum och försökte laga dammsugaren säkert i en timme bara för att jävlas med mig och få upp mig ur sängen. En timme efter skratta jag åt det hela men i början ville jag bara vrida av honom nacken.

Drog på mig kläderna, hoppa in i bilen, plockade upp gurgel och in mot ica för att köpa kaffe och vidare mot systers lägenhet för att få sig kaffe och sitta på balkongen. Gänget bestod av mig, syster, Johni, Gustav och Hannah. Blev en bra start på dagen och den blev bättre och bättre. Vid 5 tiden kör jag far och hans 2 arbetskolegor till Luleå som jag sa i förra inlägget. Sen tillbaka då det blev lite race på vägen hem..
Jens var också med och höll mig sällskap på luletrippen så får tacka för det!

Drog till Sävast senare för att plocka upp John, vi for vidare till lägenheten där vi satt på balkongen och lira gura och hade det nice. For ut senare på kvällen och drog några rundor igenom stan och sen mot mig för att rasta Bobbo. Började senare gå mot syster men hon plockade upp oss på vägen så snäll som hon var och sen drog vi en promenad mitt på natten genom stan, statoil och andra konstiga vägar vi hittade och bara följde.

Så just nu har jag stekt en burgare åt sis och nu blir det att se på film och sova. Imorgon väntar en stor dag för en Luleå runda.

I'm out!

the dawn is breaking

Snart sova för ska upp tidigt imorgon och ta min vanliga dos hos syster där kaffe bjuds på och häng på balkongen som i vanlig ordning. Vid 4a tiden imorgon ska man ta och skjutsa far till jobbet eftersom dom ska äta och öla där. Blir nog garanterat att hämta upp honom om inte annars, eller hur som så har jag bilen hela dagen! AWESOME.
Dock funderar jag på att dra till sävast och spela gura med john nästan hela dagen imorgon. Kanske en film på det för uppvärmingen inför fredagen då man drar till piteå och ser clash of the titans 3D

Fast update, skype sen dunka skallen i kudden!

I'm awesome!




right now

Då sitter man hos syster med ett gäng och dricker kaffe och spelar/lyssnar på gitarr. Jag och John är ju ganska awsome. inväntar tills solen också ska ta sig till syrrans balkong där det är skugga just nu. Men den borde vara framme snart så man får lite värme och om 2 timmar åker jag en sväng till Lernia och ser vad dom har och säga till mig. Inte det minsta taggad men aja. Blir nog att vara hemma idag bara och inte göra något.

I'm out!

hangover

Sliten, seg, allmänt äcklig och trött. Det är vad helgen har gjort mig till.  Men den har varit grym också, fest och fest. Det är vad den har gått ut på och jag klagar inte bara denna sega dag går över snart. Kan sitta och skriva en hel jävla bok nu om jag vill efter allt drickande, men jag orkar verkligen inte och tar det som hänt idag.

Började med att jag vakna vid 16 i lägenheten. Sen har jag degat i soffan hela kvällen och kollat film med syster, John och Kim. 2 kassa filmer enligt mig. Men värt var det, att bara ligga och inte göra något. Sen har det hänt lite andra saker.. haha helt död i skallen.
Blir duschen nu för imorgon kommer rörmockarna tidigt och slänger iväg hela pannan och jag lär inte kunna sova eftersom fjärrvärmen dras in.  Kommer låta i hela huset så antar vid 10 tiden drar jag till syrran och dricker kaffe och förbereder en härlig dag klockan 13.00 på Lernia! YES, ska bli kul.

XOXO

last night

Tidigare idag eller om man ska säga igår?. Men iallafall så var det så här.
Satt och spelade kort, drack kaffe, rökte och spelade gitarr, lite små begåvad att kunna göra så många saker samtidigt haha. just a joke. Men som sagt så spillde jag ut kaffet och min favorit kopp gick sönder! blev faktiskt riktigt arg för vad fan. En favorit går sönder är inte kul, inte det minsta roligt. Fick även glöd i gitarren och spillde på laptopen. Så kan det gå....

Men annars var det bara bra, satt ute på balkongen med syster och spelade kort, vinnster och förluster.
Blir väl något liknande imorgon och sen ska jag troligtvis fara till sävast och hänga. Vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt. Nu blir det nog family guy eller så sitter jag kvar ett tag på skype med Matte och Kim.

I'm out!

The same arguments are always on our mind

Idag har man hunnit varit hos syster som vanligt och suttit ute och bara hängt där med kaffet och cigaretterna.  John och Jens var också där så har varit kul, ritkigt bra start på dagen. Den har blivit bättre också. Jag och John hittade ett jobb på internet när man ska vara 2 unga konsumenter (under 20) och fara runt och köra bil. Här har vi kraven på jobbet och vi kommer hoppas på det bästa:

Du och din kompis åker tillsammans och utför kontrollerna. Vi söker därför Dig som tycker det är kul att köra bil, är bra på att planera och kan ta ansvar för ditt teams arbetstid.

Vilka krav finns?
• Du ska vara mellan 18-19 år.
• Du ska ha ett ’ungt utseende’
• Du måste ha körkort och tillgång till bil. Du måste tycka om att köra bil då det kan vara fråga om långa körsträckor.
• Du måste ha tillgång till dator, Excel, e-post och Internet.
• Du måste vara noggrann och ha god arbetsmoral.

fastlön och man får bestämma själv vilka arbetsdagar man ska ha. Kommer bli hur jävla awesome som helst om vi får jobbet!
Nu är det bara att ni håller tummarna för oss så kör vi på detta!

I'm out!

a good run of bad luck

hmm, vet inte riktigt vars jag ska börja nu men. Kom precis hem efter att varit i sävast hela dagen och hängt med John. Vi har tjockat oss lite idag och pratat på. Senare in mot kvällen kom syster och hälsade på. Blev prat om sommaren, stugan och alla bromsar och getingar som gör att man bara vill vara under vattnet tills dom är borta. Alkoholen, kubb, volleyboll och grillning. Kommer bli en bra sommar, riktigt bra. Värmen värmer på också mer för varje dag, känns bra. Ska sova snart också för ska upp tidigt imorgon och fa till syster och hänga på balkongen, den har blivit grym nu när hon fått sina utemöbler och allt.

Lördagen, ja? bestod av att jag var ute och körde bil hela dagen med john, kim och jens. Vi for lite överallt. Fram till 12 ungefär? då begav jag mig mot jonte för att se ufc galan som sög. Tråkigaste matcherna jag sett på länge och så bra folk som var med. Vid 04 på natten (tror jag?) när jag är påväg hem så olof ringer och ber om skjuts. och så snäll som jag var plockar upp 6 fulla kids på vägen som skulle till svartbyn. Sen var det bara sängen som väntade och ja. End of story.

Skype nu ett tag sen blir det någon film jag har här brevid mig. Men står inget på skivan så glömt helt bort vad den hette.

Sleep tight!

beat it

I fredags var Kusin på besök hos syster. Trevligt trevligt, senare gjorde syster middag och sen for vi vidare till Robin för en pokerkväll. Gick väl sådär första omgången, inte så grymt men kom 2a och det är ju inte så jävla dåligt. Sen blev det en till omgång men som sagt blev det inte lika seriöst spelande då och mycket all in.

Idag blir det att fara snart ut och åka lite bil. Sen på kvällen blir det att åka med Robin eftersom han får tillbaka körkortet klockan 23. GRATTIS MANNEN. Så det blir awesome. dock börjar ufc 112 klockan 00.30 kom jag på nyss och det är 3 riktigt bra matcher så nu vet jag inte mera... fan. Aja, vi ser ju vad som händer! Dusch nu och sen sticker jag

I'm simply awesome!


hey there

Har varit hos John och Kim denna vecka och lanat, har varit grymt kul. Lägga sina tankar bort och bara ha det awesome. Fler såna dagar men tyvärr så har min dator gått sönder så nu blir det inte att vara mycket hemma.

Så just nu sitter vi ett gäng hos syster (jag, john kim och jens). Röker under fläkten, kaffe i handen mitt på kvällen och toner från gitarren. Det som saknas är ju bara den dära alkoholen hade det varit grymt bra.

Nu har jag inte tid mer att skriva så blir att säga tack för mig!

im out!

ratsatsaa ja ripidabi dilla

http://www.leekspin.com/


Jatsu tsappari dikkari dallan
tittari tillan titstan dullaa,
dipidapi dallaa ruppati rupiran
kurikan kukka ja kirikan kuu.

Ratsatsaa ja ripidabi dilla
beritstan dillan dellan doo.
A baribbattaa baribbariiba
ribiribi distan dellan doo.

Ja barillas dillan deia dooa
daba daba daba daba daba duvja vuu.
Baristal dillas dillan duu ba daga
daiga daida duu duu deiga dou.





falling slowly

Idag har man mått piss hela dagen. Aldrig varit så här bakis på länge men äntligen har det släppt. Nu pigg och kry och vill ha mer fest för gårdagen var riktigt bra. Robin för helt enkelt styra upp mer fester, så är det bara!

Hela 3 liter vin och 5 öl åkte ner igår. Så man mådde som man förtjänade. Vaknade upp vid 3 på Robins soffa och var helt svag, öste i mig hur mycket vatten som helst men på vägen hem kommer allt upp igen! inge vidare fräscht om jag säger så. Middag fixar jag direkt när jag kommer hem och lika fort kommer maten också upp. Så nu när man mår bra så vill man ösa igen men inte få samma bakissmällan.

Nu ska jag hänga skype med några jävlar och prata på!

I'm simply awesome!

meet me halfway

Dagen har bestått av att far kommer och skriker åt mig 2-3 gånger att jag ska kliva upp men jag vägrade. sov fram till middagen då det bjöds på grillat. Satt så fint till frukost kan man nästan säga. Syster var också förbi för att fara vidare till henne för att byta plats på hennes taklampa. Innan vi kikade förbi luleåvägen så for vi till
godis arenan och syster fick fara hem för att sätta på kaffet så det var klart när man kom fram. När vi var framme så började vi planera vad som händer till helgen. Det som händer är att nu på fredag blir det att fara till pite havsbad, gänget kommer bli jag, robin, syrran, jens och moa. Sen efter badet återstår att se vad som händer. Lördagen husfest hos robin(?), blir bad romance som i vanlig ordning då robin?. Aja, vi se ju.


Nu väntar sängen och om ca 5 timmar drar jag mot piteå!

Good night!

RSS 2.0