city lights

Vaknade upp vid 10.30 då någon ringer, förstår inte vem det var eller något. Helt morgonyr och borta så man fick skämmas lite efter samtalet, men det var en från arbetsförmedlingen som ringde och bokade en tid med mig så jag slapp fara in mot stan. Kunde inte börja mer perfekt på dagen så strax efter det ringer Sebbe och som vi hade planerat. Kaffe och cig på verandan och snack om vad som har hänt. Fick höra många historier som man fick skratta åt. Sjuka historier också!
Efter en timme om inte mer så drar vi in och börjar klura på en ny design till min blogg. Den kommer bli awesome när han fixar det. Så imorgon blir det samma visa för oss

Vid 2 tiden drar Seb mot Luleå och jag vidare för att hämta upp Gustav för att ta en träning, gick bra för båda oss så då har man avklarat det. Efter träningen så åkte vi till flarken för att hämta upp lite fisk som bror hade gjort. Pratade på där och när det skulle bli fest på ny saloonen men inget bestämt datum, JAG LÄNGTAR

Helgen måste jag ta upp, Lördagen hade Anneli fest på gruvberget! riktigt lyckad kväll och man får tacka för inbjudan! mer än lyckat ska jag säga er, full och mer full blev man. Helt perfekt.

Hunnit med mycket idag och dagen är inte slut än! duschen väntar nu sen får jag se vars man hamnar.

I'm awesome!



lifetime

I torsdags så tränade jag och Gustav ett riktigt jävla start pass kan man säga. Styrke sen lång promenad och nu gäller det bara att hålla igång med det också. Efter varit på promenaden så tog jag mig vidare mot syster lägenhet bara för att få koppla av och lägga mig ner ett tag och förbereda mig på en helkväll hos Anneli där det skulle spelas spel och fika. Så Grattis Anneli och det blev en toppen kväll. Blev så kallad "Absolut överens" spelet. Riktigt kul att se hur folk tänker olika och vad man egentligen bara skriver ner för att få ord.

Idag vet jag inte vad som händer. Sugen på öl men tror jag kommer spara mig inför lördagen eftersom då är det ju storfest så kanske är lika bra.

Får vara allt för mig!

I'm out!

awesome!

Idag var det sista dagen på lernia, fick dock inge bra slutsatser där. Dom tyckte jag var lat och jävlig. Att jag inte har skickat in cv och platsansökan när jag gjort det också? skyller på den där jävla ewa idioten som hatade mig men ibland smörade för mig för jag ägde upp henne i diskussioner(?) hata henne och skönt att slippa lernia!

Gårdagen blev det sällskaps spel och film med Karin, syster och John. Riktigt kul när syster skulle säga nudlar så blev det "nuuuooodlar" hahaha. Ni skulle bara vart där och höra. Kan inte sluta skratta när jag tänker på det.

I övrigt blir det att vänta på käket och sen fara mot syrrans lägenhet där John befinner sig. Blir poker och Jims Värld. Kanske fara och köpa vanilla coke bara för att jag kan.

I'm out!

When it spins, when it swirls

Idag blir det häng hos syster med någon härlig film. Ska dra dit alldeles strax för att tanka hem några grymma filmer så man har till kvällen, ska bli nice.
Snart är det också helg, Anneli fyller år så det blir fest och syrrans polare brukar alltid lyckas med fest så det ska bli awesome. Försöker tvinga johnnyboi att dra fort och checka magen så han kan dricka till helgen. Vad ska jag göra utan min suparvän?

Nej, nu drar jag till köket och ber dom skynda med maten så jag kan sticka härifrån!

I'm awesome!

ändrade planer

Vi sparar relaxen till någon bakisdag kom vi på. Så det blev åka bil och nu lite tv och vanilla coke i lägenheten!

relax

Efter en timmes sökande i mitt rum så hittar jag presentkorten till relaxen. Nu drar jag och hämtar upp John!

keep on walking

Piss väder idag och då kan man inte vara ute.. eller man kan men inte så jävla kul. Så idag har jag funderingar på vad som ska hända. Kanske är en sån där dag man måste fixa alla saker som man inte hunnit med eller om man bara ska hänga eller något liknande?
Sitter just nu hos syster och dricker kaffe och funderar vad som ska hända efter 4? kanske dags att sätta sig på golvet och börja fixa datorn som varit sönder nu ett bra tag, men då måste man fara och hämta delar, eller låna delar från John och Kim's mor och det känns ju inte så kul att göra idag. Kanske bara tar gitarren dit och spelar med John hela dagen?

Man får helt enkelt se. Nu lite mer kaffe och musik!

I'm out

..

Man känner sig ganska så sliten efter helgen. Riktigt borta i skallen fortfarande men blir nog bra efter man fått sova lite. Idag vaknade jag upp hos syster efter att ha varit på lotus. Grym fest Peter hade fixat på skybaren så det blev riktigt lyckat. Det som blev mindre lyckat var den dära tequilan som slog sig ganska hårt så jag var tvungen att låna av Robin pengar hela kvällen från baren. Blev ca 500kr så det sög, men kul var det. Så idag har jag inte gjort så mycket mer än hängt med Robin och John. Ute och åkt bil sen kollat på när dom stått på ranchen och slagit några bollar.

Sen grattis till Sara som fyllde år i fredags, var också en fin fest där så man får tacka att man fick komma.

Nu sängen och kolla på "De 12 apornas armé"

Sleep tight!

Summertime

Äntligen har sommaren kommit och det är grymt varmt, så nu ett snabbt inlägg sen ut och schteka

Helgen har bestått av fest för hos Jonte och Erika sen blev det pitecrusing som var grym. 2 riktigt  bra helgdagar och söndagen blev det tacos med Syster, Robin, Johan och hans tjej Mikaela. Annars vad jag gör på vardagarna som gör att jag inte hinner skriva så mycket blogg är att jag är ute och åker bil med rob, hänger hos syster, hänger hos j och e, hänger lite över allt haha. Är aldrig hemma och sen är man helt färdig på kvällen eftersom man hållt igång hela dagen.

Så just nu väntar jag på middag och sen blir det att hitta på något.
I'm out!

who let the dogs out?

Sitter just nu hos syster och dricker kaffe för ovanlighetens skull och ska snart köra henne till jobbet. Efter det blir det snabbt hem och ta en dusch för luktar unk efter all den här värmen.

Ska sen fara och vara hundvakt till dom här bjässarna:

well i had a million dollars but I, I'd spend it all

Har sovit som en stock idag. Vaknade kring 15 tiden och är helt borta och trodde jag sovit bort hela dagen. Kollar ut genom fönstret och det var inte så bra väder så fick ingen ångest. Men det var faktiskt varmt. Drog mot John och Kim för att hänga där ett tag men blev inte länge innan vi drog mot lägenheten för att sitta på balkongen och chilla. Efter ett tag kommer Robin förbi på en kaffe och vidare far vi ut mot stan och åker bil, vi bara åker och gör inte mycket mer än så haha. Var riktigt roligt, eller det är alltid kul att åka bil. Så till helgen blir det troligtvis piteå cruising med ett gäng.

Vid 22 så drar jag och Kim vidare till Erika på en kopp kaffe mitt på kvällen och John han far till syster. Snackar på och kollar bilder då hon var i Tyskland. Fick höra lite berättelser. Varit en grym dag som sagt.
Nu väntar sängen så jag orkar upp imorgon

I'm simply awesome!

if this feels to synthetic then its all been a dream..

Helgen, lanat hos Jonte och Erika så det har varit niiice. Vet väl inte riktigt vad jag ska säga om lanet? vi har som spelat och sett på ufc och lite andra grejer haha. Men idag blev det så att jag åkte en sväng genom staden med Robin och sen hem för att ta sig en dusch. Vidare mot sävast för att hämta upp John som skulle till syster och sen mot Erika och se på hockey. Vi såg första perioden och vi surrade på. Kaffe och någon god chokladbit som jag inte minns namnet på. Men var grymt gott till kaffet. Sen var det bara vidare mot sävast för att plocka upp Kim som slutade jobba. Sen fortsätta se hockeyn... och ja, sverige vann matchen som förväntat. Efter det for jag och kim på max för att köpa lite käk, åt min middag för ca 2h och det satt nice, Kim bjöd på max osv. Thank you!

Imorgon får man se vad som händer, kanske åka lite bil med Robin och hänga hos syster med bröderna. Möjligtvis dricka lite kaffe och hänga med Erika och Kim (?)
Godnatt.
I'm out!

how my thougths they spin me 'round

Vaknade upp hos syster idag och när jag vakna så stod inte allt rätt inne hos mig. Vet inte riktigt vad som tog åt mig men vaknade för första gången med ren ilska. Trodde jag kunde hålla all hat inom mig men det flög ut, jag fick panik och blev arg. Kändes tungt eftersom Kim, John och syster fick ta all skit från mig för jag kunde inte kontrollera mig, förlåt mig.
Låste in mig på toan för att försöka få bort all ilska, satt där men vet inte hur länge men det gick bara inte över. Gömde mig under täcket för att försöka sova bort allt. Det funkade och när jag vaknade så var alla borta, helt tyst i lägenheten och klockan var strax över 16. Syster hade farit och jobbat och lindströmarna hade dragit hem..
Det var första gången i mitt liv då jag vaknade upp i tystnad och ensamhet och jag tyckte det var skönt. Kunde samla ihop mig själv, göra mig mat och sätta på kaffet och allt var bara så perfekt.
Det jag behövde var bara lite ensamhet för mig själv ett tag och tänka på saker som gör mig så förvirrad och vet inte vars jag ska ta vägen och vad jag ska göra när det inte finns något att göra mer än bara hoppas.

Så nu känner jag mig lugn, glad som vanlig och allt känns bra igen.

Stugan var det bästa på länge, vi drack öl, spelade kort och åt mat. Bastun tog priset, första kvällen går jag och John nyktra till bastun och kommer upp dragen som bara fan. Vi bastade i hela 5 timmar och i mellanåt så grillade vi i omklädningsrummet där vi har öppenspis och hoppade in i bastun igen, sen ut igen vid elden. Riktigt mys och nästa kväll blev det samma visa, dock hängde syrran på med i bastun den kvällen. Mer eld och mer bastu, ja tack!

Nu ska jag ta en sista kaffekopp och gå ut på altan medans solen skiner.

I'm out!



RSS 2.0