scars

Idag har man hunnit med mycket. Har hunnit att fara på arbetsförmedlingen, hunnit äta på frasses, pluggat teori i hela 6 timmar med John, hunnit hem, hunnit fara till Jonte och sett på The Hangover. Har som gjort allt jag velat göra idag. Så är nöjd med dagen. Tyckte jag förtjänade lite gotta ikväll som jag sitter och trycker i mig nu (ostbågar och dricka) efter allt hard work.

Imorgon blir det något liknande. Plugga och arbetsförmedlingen. Ska börja något som heter "Lernia". Inte det minsta taggad för det, men lite extra cash av dom tackar man väl ändå inte nej till, när man ändå inte har något jobb (som jag jävligt gärna vill ha). Sen är det planerat att jag kanske ska till sävast och chilla med John. Kan bli av att det tas någon öl/captain morgan, och gura ska spelas. Så denna vecka har som varit helt awesome!.

I övrigt sitter jag och lyssnar på musik, fått en gammal goding på skallen som jag sitter och lyssnar hela tiden på, och låten heter Papa Roach – Scars - Acoustic Version. stört skön tycker då jag i alla fall :).
Nu blir det att relaxa på som fan och inte göra något! I'm out!


trött

Då orkade man kliva up 09.00 idag. Sitter just nu och väntar på Jonte eller Erika som ska plocka upp mig. Ska mot ranheimers och plugga. Såg visst att dom hade ringt imorse, så får ta och ringa upp när jag väl är där. Efter pluggandet blir det säkerligen att hänga med Jonte och hitta på något.

Nu blir det att försöka fixa lite pengar av mor också så man kan köpa något på stan idag. Känner att jag behöver köpa något :). I'm out!

finally!

Vaknade kring 09 tiden idag. Precis när Jonte ringer och frågar om han ska komma och hämta mig. Så tackade inte nej. Vi for och köpte nya strängar till min gitarr (äntligen). Känns skönt att kunna sitta hemma nu och köra på lite själv. Har saknat det. Måste bara hålla det här nu, så att det inte blir som förr. Att jag blir less och bara lägger av.
Men dock känner jag mig mer taggad på att spela nu än förut. Så det kommer nog bli kanon (förhoppningsvis).

Efter att suttit hos J ett tag och lirat så ringer Kerttu och frågar om jag ska med och käka. Svarar direkt "jag har inga pengar". Men så snäll som han är, så bjöd han mig på pizza. TACK. Den satt vrål bra i magen. Efter suttit på ängeln ett tag och snackat så for vi ut och lekte lite med hans bil. Riktigt kul. Så efter åkt bil ca 40 min. Blev det att fara tillbaka till J och nöta lite extra. Mer än så vet jag väl inte riktigt vad jag ska säga. Får vara allt för mig.

XOXO

RSS 2.0