pursuit of happiness

Bra bra och braaaa dag. Började med att fara till syster och dricka kaffe. kring 11 tiden och sen for vi vidare in mot stan där det köptes ett capo och en skjorta. Riktigt nöjd med köpen men det bästa var nog att jag fick klippa mig. Nu slängs mössan bort och man får tacka Sara som gjorde ett snyggt klipp!.

Nu är jag ju stans snyggaste kille? haha, just a joke ;D

Ibland får man vara lite stolt över sig själv och skryta :). Nu blir det lugnet hemma ikväll, kanske far iväg till sävast och är social eller något. Kanske en vila så man orkar ikväll för har ju slitit på lernia idag så förtjänar det också!. (mycket kanske idag)

I'm out

do you remember?

Som vanligt sitter jag mitt i natten och skriver på bloggen. Svin trött också. Men i alla fall så har jag varit i Luleå med Anton och Gustav tidigare idag. Var meningen att vi bara skulle hänga med Anton först på någon föreläsning, men närvaron togs snabbt och in mot city blev av. Vi träffade också Jocke så han hakade på. Sub & C.O blev av, kycklingmacka, vrål gott!. Mer än så gjorde vi inte, gick bara omkring och kolla på massa saker man vill ha men var bara för dyrt att orka lägga ut pengar. På vägen hem så drog jag och Gugge till syster och hängde, kaffe, cigg... ja det vanliga när man är hos syster :).

Nej, nu blir det sängen och troligtvist åka förbi sävast under dagen.

Sleep tight!

all these things i hate

Har en sån där dålig känsla i magen och tänker på "tänk om dom vill förstöra något som jag vill?"  om dom kommer göra det så känner jag redan nu att jag inte ens kommer orka kämpa emot.  Det som händer händer och vill dom ha det så... så får det vara så. Alla drömmar kan inte gå i uppfyllelse men hade inte haft något emot om det gjorde det.

Men i övrigt har kvällen varit bra. Varit hos Nicklas där jag, syster, Robin, John och Annica höll hus. Blev tacos till middag. Kort- och sällskapsspel (så ska det låta). Jag och john var i lag men gick inte så jävla grymt. Men vi hade det kul och som vanligt kom dom legendariska historierna upp! Dom där historierna räddar en kväll ganska så bra!

Vid 01 (eller ska man säga 02 nu?) tiden så skjutsade jag hem syster och John och for vidare till Antons fest där man var den enda nyktra! WUHU. Hade lovat honom att checka förbi så var tvungen. Tur som kom Stefan och helt pöstligt var vi 2 nyktra. Men man blev taggad när man var där faktiskt. Vi får ta och styra upp något snart vännen (:




Här är min syster, min syster är bäst!
finns ingen bättre syster än henne :)

be mine

Sitter just nu hos syster med John. Blir middag hos Nicklas med gänget, kommer bli helt awesome. Ser framemot en bra kväll där och senare far jag vidare mot Anton och umgås.

Gårdagen var rolig, dock ingen fylla som jag hade förväntat mig men jag och John kompade ihop en egen låt på guran, blev faktiskt riktigt bra tycker då jag (:

Sen hör jag rykten jag inte alls tycker om, folk som vill förstöra?. Jag tänker ibland om det är jag som har problem som lägger mig i eller dom som har ett stort jävla problem och inte kan låta andra vara lyckliga? svarsjuka eller vad är det som gör att dom bara vill förstöra? Kan skriva mycket om detta men jag bestämmer mig nog att hålla mig lite utanför så länge dom inte gör något dumt. ja, jag vet faktist inte vad man kan göra åt saken heller. Kanske bara ta och skriva något så dom kanske får något vett i sig?

Aja, nu ser jag fram emot kvällen istället och "living the dream".

I'm out!

no giving up

Meningen var ju idag att jag skulle till lernia som jag sagt nu dom senaste inläggen. Vaknade 09 för att sedan snooza till 09.30. Efter jag har snoozat, eller skulle göra det så kommer mor in och lite små sur och säger att jag sover bort hela dagen. Låg där och fundrade "är hon hjärndöd eller? klockan är inte ens 09.30" Ja, tog mobilen och tittade och så visades den att jag hade försovit mig till 13. Aja, shit happens och jag somnade om och drog upp vid 14.

Dagen nu vet jag inte vad som händer och sker, funderingar att åka till sävast och hänga.

I'm out!

replay

Sitter och äter min middag just nu och skypar med John, Kim och Matte.  Ska nog aldrig dircka så mycket kaffe som jag gjorde hos syrran tidigare idag. Har mått skit hela dagen och varit helt konstig i kroppen. Samma för syster och troligtvis Gustav också. Så nu blir det sängen på ett tag för att ska upp klockan 9 imorgon.... igen.

I övrigt har dagen varit helt bäst, suttit på ballkongen med syster och Gustav, vi har pratat om öl, sprit, sommaren och vi har sjungt till ljudet från datorn. Druckit 10 koppar kaffe om inte mer?
Senare for jag och Gugge å hämta upp John från sävast för att fixa minne till sin laptop. end of story!

Nu är jag trött!

Sleep tight

behind blue eyes

Nu sitter jag här i systers lägenhet med en katt som myser med mig, men ingen carolin här inte (?) var har hon försvunnit?. Men iallafall var det meningen att jag skulle till lernia idag, sovit ca 3h och stressade. Kom dit och då jävlar slog det mig, har fan först imorgon. Så nu har jag slagit på kaffet och blir senare vidare mot ballkongen och en cigg på det. Varmt ute och det luktar sommar ju varmare det blir.

Nu blir det lite gura och softa på!

I'm simply awesome!

one day

Ja ni... vad ska jag säga. Ikväll var det middag hos Robin. Blev riktigt gott och mätt fortfarande. Dock börjar jag bli trött nu så tänkte bara dra något snabbt inlägg. Får se vad som händer nu på söndag. Det jag vet är att jag har träning så ska bli kul, har inte tränat nu på 2 veckor så nu är det dags igen! awesome.

Sleep tight!




Still wanna show you the world, even if you've been there

Gårdagen bestod av att jag drog till Anton där det spelades schack och tv tittande. Dock vann jag över Anton och Lemon, för jag är awesome! Senare mot kvällen så for vi mot boddan, jag med mjukisar och chill (kändes pinsamt) kläder för att gratta Simon som fyllde år. Gänget som var där blev jag, Anton, Lemon, Simon, Jenny, Kangen, Johan och Fredde. Dom drack öl medans jag och 2 till satt och kolla på. Man kände suget efter en öl ska jag säga, speciellt när man ser alla andra dricka.
Anton ville också att jag skulle komma idag till honom och dricka med måste nog tacka nej eftersom ska hämta Johns mor kl 22 ikväll från Luleå. Så vi får ta det imorgon eller något (:

Nu blir det att bara att vänta och senare kanske fara till luleå lite tidigare så man kanske kan var hos Kusin Linda och Andreas medans vi väntar på att hämta. Blir lite skönare att åka en kortare sträcka istället för en lång direkt. Sen aldrig fel att hälsa på där heller, alltid lika trevligt.

Nu skype ett tag sen iväg!

I'm out!

she is the sunlight..

Sitter hos syster och dricker kaffe, fick ta och betala kaffet för att hon inte hade råd och jag behöver gott kaffe när jag sitter här och lyssnar på musik. Dock betala hon för 2 muffins som satt fint i magen.

Dagens mysmusik till kaffedrickandet blev:



hur awesome är inte den?

I övrigt blir det nog det gamla vanliga. Bara ta det lugnt idag och har faktiskt funderingar på ett jobb nu jag ska checka lite på internet när jag kommer hem. Matte jobbar som det och blev sugen när jag fick höra hur chill det lät. Får dock hoppas på att det är samma sak här i Boden eller Luleå. Om dom nu har plats osv. Ska checka på det lite senare och ni får inte veta riktigt än vad det är.

I'm simply awesome!

daydream

Hemma, trött och mera trött. Har varit i Skellefteå imorse med Jonte för han skulle på en jobbintervju. Så funderar på en vila för imorgon måste jag göra massor med skit som Lernia har gett mig. Hon ringde idag och var svin sur och sa att jag inte fick några pengar för dagen för att jag varit i Skellefteå. Så nu blir det arbetsförmedlingen och byta bort Lernia, orkar inge mera...

I övrigt kom jag precis hem efter varit hos syrran där Sara och Moa befann sig också. Spelades kort och pratades.

Nej, nu måste jag lägga mig i sängen ett tag, det här går inte!

I'm out!


how the day sounds

Kvälls skvaller, skypesamtal med folk, irritationer hela dagen utan anledning, saknaden efter ett leénde och värk i knäet igen (kanske måste sluta med judo redan efter första träningen) trött men kan ändå inte sova av någon anledning.

Har pratat med Johns och Kims mamma idag och mina planer för helgen är att jag ska köra hennes bil. skjutsa dom till kallax på fredag (tror jag?) och sen köra runt bröderna vars dom behöver fara i helgen. Syster, jag John och Kim ska umgås i helgen om jag förstod det helt riktigt? beroende på hur dom nu jobbar och hur Kims matcher ser ut. Har inte någon stor koll på det just nu.

Nu börjar det bli dags att dra sig mot sängen och som i vanlig ordning drar vi på tv'n och hoppas på att "Fresh Prince In Bel Air" börjar på ett tag!

Sleep tight!

It just takes some time,

Fredagen då, började med att Gustav kom förbi hos mig, riktigt roligt eftersom vi inte har hunnit hänga på ett bra tag. Vi satt och snackade ett tag och for vidare till syrrans lägenhet där John satt och vänta (syster jobbade). När vi kom dit så blev Johno glad eftersom han visste inte att G skulle komma. Efter en stund fick vi planen att vi skulle vidare mot ICA-maxi och handla lite gott till kvällen, efter vi hade hunnit ut från affären så kom en gubbe och skrek till Gugge "HEJSAN OPEL ÄGAREN" och helt plöstligt börja snacka om något med billåset  och hans nycklar hur det lät i bilen när han gick förbi mm... som om att bilen hade låst upp och låst igen när han hade gått förbi. Han hade suttit och väntat i bilen ett tag bara för att få tag i oss och berätta det dära, han hade tydligen varit med om det en gång  förut när han gick förbi en annan bil. Men iaf så tyckte vi det var roligt och vi fick skratta åt hela saken på hemvägen.

Lördagen, Firade Frida som fyllde 20 i söndags. Grym förfest men dock så sög krogen. Sommar på detta så man kan åka bort och festa så man slipper boden ett tag! JA TACK.

I söndags låg jag bara bakis till klockan 6 sen hände det inte mycket mera än att jag var hemma och bara dega..

Sen var jag på judo träning igår, kan säga att det var nog det jobbigaste i hela mitt liv, får bara hoppas att mina knän står ut nu med denna träning. Det kommer vara träning  4 gånger i veckan nu för min del och säger bara en sak åt det. fit for fight till sommaren ;).

I övrigt så sitter jag bara och väntar på att mami ska handla klart så jag kan åka vidare mot syster och berätta om mitt studiebesök på sillen idag, haha kändes pinsamt att komma dit med en grupp, man kände sig lite som 13 igen. Smällar man får ta när man är "arbetssökande".

XOXO

reason

Tänkte bara skriva in något snabbt inlägg. Finns mycket dock som har hänt under helgen som jag får ta i ett annat inlägg. Är trött så har inte orken och ville att ni läsare bara ska veta att bloggen inte har dött som den gjorde där en gång.

Men iallafall är det dags att sova nu. Syrran behöver hjälp med något paket osv som ska skickas och allt möjligt. Blir nog en bra start på morgonen när man kan fara till syster på en kopp kaffe och morgon röken under fläkten.

I'm out!

hope remains





Illusions of the sunlight

Sitter här och är hur pigg som helst. Tänker bara på sommaren, tänker på armas då vi är gänget, vi solar, dricker oss fulla på morgonen och dagen efter ligger vi bakis ute på sjön med badsaker och bara är vad vi är, vi ser syster som är rädd för fiskarna som simmar på ytan för hon tror dom ska bita på hennes tår. Vi får panik när bromsar, getingar flyger mot oss så vi måste hoppa i vattnet som vi tycker är kallt till en början. Vi skrattar, spelar kubb och gör inget annat än bara vad nuet ger oss. Kvällarna tänder vi en brasa, spelar gitarr och sjunger allsång vid elden, och dagarna fortsätter och vi mår alla som bäst.

Om det skulle hända denna sommar skulle den nog bli mer än lyckad!

Börjar svida i ögonen och jag känner att det börjar bli dags snart. Jag vaknar och ringer syster imorgon och frågar om hon ska med och köpa cigg, efter det packar jag ihop för att fara till john och kim.

XOXO


burn bitch, buuurn

Ibland förstår jag mig inte på folk, folk som kan vara så onda. Som att dom bara vill göra illa folk och den här gången gick det över gränsen. Just nu har jag en ilska jag inte kan förklara, känner mig ond.. Skulle kunna nästan göra vad som helst. Säger att min vänskap mellan dig och mig, är slut. Ser jag dig så vet jag inte vad jag kommer göra. Ingen gör illa mitt halva hjärta. Speciellt inte den viktigaste personen i mitt liv!. En person som får mig att må bra, en som kan få mig att skratta även fast jag är arg, en som stöttar mig vad som än händer, en riktigt awesome one.






RSS 2.0