P.S I love you!

Ja, bra start på dagen då Karin kommer in med tårta och andra olika fika sorter till mig som frukost. Måste jag säga var det bästa på länge. tack du är underbar!
Blev stan hänget och systemet såklart. Nu är det tagg hela veckan ut och sen får man se hur man mår på söndagen. För då fyller även syster år (:

Midsommar kan jag ta upp snabbt också. blev armas med Karin, syster och John. Riktigt skönt och kul var det. sen har det väl inte hänt så mycket men än mys, fika, häng och picknicks.

bilder finns på syrrans och Karins blogg om ni vill checka på dom!

Nu måste jag tagga igång, eller kanske powenap innan? aja.

I'm out!




finaste tjejen!

tonight

Hänt så mycket på senaste så jaa... berättar om dagen och helgen får vara med i annat inlägg.

Cirkus idag, första gången i mitt liv och grymt bra var det. Sjuka djur som gör massvis med saker så man får skratta och folk som klarar av såna saker som man knappt kan tro sina ögon. Karin fixade biljetter så blev bjuden. Hade grym kväll så tack för den (:

Sen tackar man Sara som lånade ut lägenheten i helgen! thank you.
Nu väntar sängen och sen ska man orka sig upp tidigt imorgon för arbetsförmedlingen.

Sleep tight!

all those who look down on me I'm tearing down your balcony

Fredags var det vin och öl. Lyckades bli full nog för att börja efter 22 först. Grym kväll och lördagen svek jag Robin och sket i att dricka. Aja, sånt händer. Man kan ju inte alltid ligga på topp!

Nu ska jag hämta Guran sen spela lite för var ett bra tag sen!

We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm


XOXO

last night i saw you in a dream..

Sitter just nu i syrrans lägenhet själv! skööööönt. Tänkar på hur skönt det blir när jag kan flytta. Kommer bli legendary då och häng varje kväll!.

Ikväll blir det häng hos syster också, får se vad som styrs upp och imorgon far vi till luleeå och grattar Hanna som tar studenten. Sen är det öl?

Måndagen har jag chansen att kamma hem ett wii åt syster, jag hoppas verkligen att jag lyckas för jag vill vinna den åt henne. Tror faktiskt jag har en chans att komma top 5 men vi får se när det väl gäller. Kommer väl vara så nervös och klanta mig mer än andra alla. Hatar att spela när folk kollar på haha, speciellt när det är okända typer ;s

Nu lyssna på "the hook" och känna lugnet ett tag

XOXO

I could really use a wish right now

Det var något som hände där i tisdags som jag inte riktigt kommer ihåg.. fan!. Men iallafall vid 01 så drog jag ut och gick, ringde han Gustav för att haka på och hitta hemliga vägar. Tyvärr så misslyckades vi ganska mycket med dom hemliga vägarna men istället hitta vi en övergiven fotbollsplan och en koja där vi trodde Kenta bodde för kniven i trädet gjorde oss mer nyfikna och kolla om han verkligen skulle ligga där. Vi fick istället en tjock fågel 5 meter framför oss som skrek till och flög iväg. Sjukt var det! (kanske var hemliga vägar ändå?)


Idag eller om man ska säga igår... men iallafall så har man varit hos bror och helena på god fika eftersom hon har fyllt år så ett stort grattis. Så vi satt ute vid saloonen och fikade och hade allmänt trevligt. For hem senare och skjutsade mor och far, vidare igen mot flarken med syster osv. Sen efter en lång kväll så drog jag till syster och såg någon film som jag dock inte diggade. Efter det vidare mot stan och åka lite bil mitt i natten med Kim då vi hittade en full Strand på åhléns parkeringen som skulle till sävast med en blond Kullis. Skjutsade dom dit och sen har det varit hemfärd, och nu väntar sängen..

OCH ETT STORT GRATTIS TILL LINDA OCH ANDREAS SOM FÅTT SIN SÖTA BEBIS! GRATTTIIIIS!



Sleep tight!

down

ht="385">

RSS 2.0