don't stop believin'

Då har man kommit hem från Luleå efter att ha träffat min kusin Linda och Andreas med syrran och Robin. Innan vi for dit så köpte vi kaffe, bulla och brownies, det var grymt gott. Efter ett tag så blev det wii spelande. Blev lite alla möjliga spel som basket, flygplan, fäktning, pilbåge och bordtennis osv. Senare gick vi mot köket och spelade något slags kortspel men siffror och shit. Sen en yatzy runda och den vann jag! hehe.

Sitter och funderar på vad man ska göra nu och vad man ska skriva. Aja, får vara bra för mig!

I'm simply awesome!

symphony of sound.

Då kom man precis hem efter hängt i sävast och spelat nhl och sett sherlock holmes med syrra, john och kim. Tror nog det är den bästa filmen jag sett i hela mitt liv. Alltid något som hände och så var den grymt rolig. Vi hämtade också upp johns mor på kvällen efter kim hade slutat jobba.

Så säger bara att helgen har varit grym. Ny dag imorgon... det som händer? sova, kika förbi hos min kära syster och sen vidare mot träningen. Efter det så kommer jag dra mot sebbe och säkert ta en bastu och chilla på. Om han inte har andra planer innan han åker till Åre igen.

Kallt ute, elementet på max brevid sängen. Säger godnatt nu.

I'm simply awesome!

last night

Då har man varit hos sara på förfest och senare vidare mot den nya krogen lotus och spårat. Mycket är faktiskt tack vare stefan att jag haft en sån jävla bra kväll. Sen ett stort tack till alla andra vänner också.
Det sjukaste var ju ändå krogen, jag vet inte alls hur många jag träffat av alla vänner och alla kramar man fått. Kändes faktiskt riktigt kul att träffa massa old schools.

Sen kvällens höjdpunkt är ju när man kommer hem efter att jag och stojf tänkte käka på frasses men det var sån jävla kö, så han fixade istället lemon som kom och hämtade oss. När jag kommer hem och är hungrig som satan. Går mot kylen och öppnar dörren och vad ser jag? joo jävlar mat över allt i kylen. har plockat på mig 3 olika saker och bara vräker i mig. Känns just nu att jag gått upp säkert 10kg. Känns underbart. haha

Troligtvis så blir det av imorgon kanske? vet inte riktigt vad stefan säger, men han skulle höra av sig iaf.

Alldeles strax blir det sängen och dra på tvn. Somna in till det och vakna med en ny dag imorgon!. godnatt folket

I'm simply awesome!

dagen efter

Sitter lite halv bakis just nu och trycker i mig kycklingsallad som blev visst köpt igår och lyssnar samtidigt på Journey.
Ska alldeles strax dra ut och hjälpa kerttus far att flytta idag. Kommer nog kännas ganska tungt att börja men, men. Efter det är klart är det vilopaus i några minuter, sen ut och börja ta några öl.

Nu kom kerttu så dags att röra på sig.

I'm simply awesome

we're goin down!

Ser att många har gjort en sån där grej på bloggen för dom är uttråkade. Så nu när jag är det kör jag också på det bara för att!

Den här listan får du bara svara med på ett endaste ord.
1. Var är din mobiltelefon? Här
2. Var är din andra hälft? Lulevägen
3. Ditt hår? Morgonfrisyr
4. Din mamma? Fiser.
5. Din pappa? Trött.
6. Det bästa du vet? Livet.
7. Din dröm inatt? Underbar.
8. Ditt mål? Bry.
9. Rummet du är i? Mitt.
10. Ditt intresse? Vänner.
11. Din skräck? Förlora.
12. Var vill du vara om 6 år? Systembolaget.
13. Vart var du igår kväll? Sävast.
14. Vad är du inte? Rik.
15. En sak du önskar dig? Värme.
16. Var du växte upp? Tg.
17. Det sista du gjorde? Ute.
18. Dina kläder? Awesome.
19. Din TV? Fet.
20. Ditt/dina husdjur? Bobbo.
21. Din dator? Dum.
22. Ditt humör? Trött.
23. Saknar någon? Ja.
24. Din bil? Vilken?.
25. Något du inte har på dig? Mössa.
26. Favoritaffär? Max.
27. Din sommar? Spårad.
28. Älskar någon? Ja?.
29. Favoritfärg? Blå.
30. När skrattade du senast? Idag.
31. När grät du senast? Farfar.

Haha, nej. Nu blir det musik och se vad som händer ikväll. Kanske en eller två filmer?

here without you

Sommaren é så jävla skön, brudar och öl plus en massa stön


Shattered dreams

Sitter nu och väntar på att jens ska komma förbi och plocka upp mig så ska vi direkt bege oss mot syrran på en kopp kaffe, sedan blir det vidare till john och spela lite xbox. Dags att krossa folket i nba och nhl. Tyvärr så har inte madden kommit än (amerikansk fotboll).  Så det blir troligtvis en annan kväll.

Gårdagen då, blev att först fara till Syster på en kopp kaffe, senare plockade vi upp hanna och for tillbaka till lägenheten. Haha vi pratade om sjuka grejer som jag inte ens vill skriva om i detta inlägg. Kvällen fortsatte med mer sjuka saker efter vi hade lämnat hanna och for vidare till sävast. Hänget blev jag, syrran, sara och anneli. Historier och skratt delade vi hela kvällen. Jag hade en guldfisk, carro kollade på djurporr, torra tissar och spräckta fisringar osv.
Haha ni tror säkert att vi är sjuka, men vi är sjukt roliga. Otroligt att man kan komma på sådana historier som vi kommer på. Nästan skrämmande haha.
Aja, ett gott skratt förlänger livet!

Imorgon blir det lernia, och sen vad händer efter det?, vet inte riktigt än men jag är taggad på att öla. Det är ju lill-lördag imorgon så då får man! Fredag öppnar ny krogen också (lotus?) ska bli kul att se om det är bra ös där. Dock är det boden så .. hmm, njaa. Men vi får hoppas på det bästa.

I'm simply awesome!

let's get retarded

Sitter hos syster med hanna och syrran såklart. Blir en kopp kaffe på detta och lite små prat. Senare ikväll blir det troligtvis häng i sävast och någon film på det förhoppningsvis. Om inte det blir av så kommer det bli en hemmakväll och tråka på, men en sån kväll då och då kan också vara skönt.

Har inte så mycket att skriva idag, så kanske drar någon extra update sen om jag får något smart och roligt att skriva.

I'm simply awesome!

out of words

Sitter just nu och skypar med kim och tare bara lugnt. Vaknade upp hos sara idag liggandes på golvet och john, henke, kim och syrran lite överallt, haha. Bakis och sliten kände jag mig. Trodde knappt jag skulle överleva dagen. Vid 13 ringer jonte till mig och säger att träningen hade gått igång igen. Blev ju inte det minsta taggad om man säger så. Men gick faktiskt rätt bra på träningen och blev mycket kryare att få röra på mig lite. Bakisen försvann helt.

Klockan närmar sig 02 och jag känner mig lite små trött. Blir att sitta skype ett tag till sen sova!.

I'm simply awesome!

some will win and some will loose

Nu sitter man i saras lägenhet och tar sig en pilsner och inväntar på att folket ska komma. Känner att ikväll ska man gå över den dära "maximala gränsen" och ha vrål kul.
Lägenhets fest är det hela natten och spår ska det bli.
Nu supa vidare!

I'm simply awesome!

friday night

Kom precis hem från sävast och nu sitter jag här å skriver blogg. Dagen har bestått av att jag har firat mamma och krossat bror i nhl med 11-0. Mot 10 tiden for jag till anton för att hälsa på, där dom satt och drack öl och hade trevligt. Vi körde ett spel som heter m.i.g? om jag minns helt rätt. Gick dock inte så bra denna gång som förra gången då man hade öl, man tänker bättre då? eller?.
Efter vi hade suttit där ett tag och spelat (jag, anton, lemon, jenny och A;s föräldrar) så kommer stefan och chillar på ett tag. Runt 01.00 far jag mot sävast för att hämta upp syrran, trodde jag. Men natten fortsatte där med samma roliga, härliga historier fram till 04.40 kanske? Lika sjukt som vanligt och lika mycket skratt på det. Lite små seg i skallen för att komma på vad de kom för nya sjuka meningar, men syrran eller sara lär säkert skriva på sin blogg som jag har länk till. Bara att checka där om ni är nyfikna.

Nu blir det att försöka få sig någon sömn så man orkar öla något imorgon, gänget + lite mer folk blir det troligtvis?. Vars det blir fest är inte riktigt bestämt än? men det löser sig alltid!.
Nog för mig och sov gott folket

I'm simply awesome!

happy birthday

Idag fyller mamma år och familjen samlas på tg för att äta smörgåstårta och mysa på. Ska nog styra upp ett alfapet spel mot bror, syster och helena. Ta hem den vinnsten då ska jag ta och reta dom alla pga att den yngsta vinner!

Nu ska jag fara och testa pappas nya bil han köpt. Hinner inte dra något stort inlägg. Men kanske ska mot Anton min vän ikväll!. var så länge sen sist vi hängde!, aja got to go

I'm simply awesome!

wake me up

bra drömmar, bra tankar. jag vill sakna och jag saknar mer än annat. Sommaren kommer bli bra känner jag redan nu, Har mina planer och jag väntar för jag saknar. Det gör ont att vänta men det är så värt mer än annat (: .

Just nu sitter vi och chillar och tar kanske en eller två öl bara, för att tiden ska gå.
Sen hoppas jag på andra ska lyckas också, och ni kanske vet vad jag menar. Men jag har mina egna hemligheter som ni får klura på. Lill lördag imorgon, och ni vet vad det innebär? yeah i hope so!.

I'm simply awesome!

so many more words to say

Dagen har bestått av att jag hämtat upp john från sävast vid 1 idag. Han skulle till arbetsförmedlingen medans jag fick sitta och vänta i ca 1 timme innan den dära "pia" hade pratat klart med honom, och vad behöver john göra nu? jo inget behöver han göra och får pengar. Medans jag får gå på den där jävla lernia i ca 4 månader till haha. Blir så avis.
Efter john var klar på af, for vi till 7eleven och köpte kaffe, sedan vidare mot syrran där vi bjöd dom på kaffe igen (carro, sara). Efter hängt där ett tag blev det dags för max (john bjöd, taack) och sen mot sävast och fixa syrrans blogg som är under "uppbyggnad" nu. Så nu blir det att fixa min än en gång. För systers blev så jävla snygg hittills.

Nu är det väntan på john tills han har träna klart, blir häng hos mig ikväll. Vi blir jag, john, syrran, sara och kanske kim. Nu när det är på tg så blir de att dunka musik hela kvällen/natten.

I guess i'm out now!

Kent Liljestrand.

Japp, idag när vi var utan för systemet medans kim och sara sprang in och ut och började att lastat i bilen får Kent Liljestrand (Bodens farligaste alis) ett jävla utbrott på oss. Sara märker inget förrän han står brevid bilen och då slår paniken för dom i baksäterna (carro, sara och kim). Jag och john satt fram och ja.. vi började skratta och köra därifrån. Man kan erkänna att man fick en aderalinkick, men det var kul, han såg så jävla ful ut.
Jag tror han blev arg antaglien för att någon stirrade på honom eller så blev han svartsjuk på den alkohol som lastades i bilen.

Men nu blir det av snart att fara mot syster och förfesta lite granna och sedan vidare mot robin där det hela är. Kommer bli en bra kväll tror jag :). cya (B)

rivers flows in you

Då sitter man här efter en hur grym dag/kväll som helst. Började med att jag vaknade kring 4 tiden! IGEN. haha fan, hemskt att vakna så sent men allt beror på dom nätterna gänget har gått igenom, skratt och minnen. Älskar dom kvällarna, får en att må hur bra som helst.

Men i alla fall så  bowlades det idag. Jag, syrran, john, kim, robin och sara. Trodde starkt på att jag och john skulle ta hem segern efter första serien... men som otur kom syrran och kim om oss. Säger bara en sak REVANSCH ska vi ha. Efter bowlingen så for vi vidare till Niklas. Det spelades "så ska det låta" och efter det så kom historierna upp igen. Nu blev det ord som "farmor slår tissarna i väggen" "robin torrjuckar" "mats sprutar i alla glas som sedan alla skålar med" och massvis med mera sjuka grejer. Orkar inte ens tänka på mer innan jag dör av skratt. sjukt, sjukt och sjukt hahahaha.

Nu blir det att varva ner med "Yiruma - Rivers flows in you" innan sovdags. Perfekt musik för det!
Imorgon öser vi några öl!
I gotta feeling
Sleep tight

noooo

ingen BIL. planer förstörda!

pray it won't fade away

Då sitter man här hemma för första kvällen på länge helt rastlös. Men inte länge till, för drar snart mot bowlinghallen och kollar om John är där så vi kan boka bana tills imorgon då jag, carro, sara och john ska bowla. Kommer nog bli en bra helg. Fest sugen som satan är jag också, men jag måste vänta tills lördag då allt dras igång. Men det är de värt.

Gårdagen då. Började med att jag drog mot john och spelade lite gh i väntat på att syrran och sara skulle sluta. Dom kom och hämtade oss i sävast, därifrån for vi mot syster och spelade lite sällskaps spel. Sen kom historierna upp hahaha. det var där allt började spåra och det är lika kul varje gång. Men av någon anledning så var JAG med i varenda historia... har mina aningar vem som alltid skrev dit mig (john) ;). Kul var det så att jag nästan dog av skratt.

Nu mot hallen och vänta på john, och sen tror jag att jag drar mot sävast och spelar lite gura :) ciao!

and that was when i ruled the world

2 nätter av glädje och skratt med syster, john och sara.

I måndags var det lite xbox lir och film hemma hos mig, syster och john var på tg och spelade. Vi höll på ett bra tag in på natten. Vill inte ens säga hur länge det var, men kul var det. same shit different story var igår också. dock var det häng hos syrran. Det spelades alfapet och jag krossade syrran och sara. Kan säga direkt att det var ganska sjuka ord som kom med t.ex hästkuk, sagg och andra speciella ord och det var bara början av kvällen, tills vi började skriva historier och skicka till varandra som man skulle fortsätta med. Men man fick inte se vad den andra hade skrivit mer än 3 ord och sedan fortsätta skriva på den. Det var nog höjdpunkten för hela kvällen.
Vi kollade också på gamla festbilder från sommaren 09. Så nu längtar vi alla till sommaren och taggar inför helgen med ölandet.
Denna sommar kommer bli den bästa. Finns planer för road trip, fårön, armas och massvis med andra planer.

Så nu var det dags att kila in mot stan där john sitter och väntar i bowlinghallen för att sen fa vidare mot sävast. Blir  chillet där som vanligt och vänta på syrran och sara tills dom slutar jobba. Efter det blir det sällskapsspel på lulevägen. Så välkommnar vi john som blivit en del av gänget. awesome dude.

I'm out and gone for the night!

morrn

Då har man precis kommit hem efter att kört efter far och sedan plockat upp honom efter att ha lämnat sin bil på verkstad. Inte precis roligt att gå upp så här tidigt, trodde jag skulle somna vid ratten nästan. Blir snart en varm dusch och sen vidare in mot stan. JAG BER att lernia tiden går fort idag. För det är inte länge till jag klarar av att sitta på den där skiten. blir helt jävla tokig att bara sitta och lyssna på sånt onödigt snack.
Efter lernia drar jag och plockar upp syrran och drar in mot stan. ska ta och överraska henne med kaffe från seven eleven.

Nu går tiden alldeles för fort.
Got to go

hey ya

Då var helgen förbi igen, tiden går fort! skit bra, lite snabbare får den också gå. Sommar, sommar, sommar! GE HIT DEN.

Helgen har bestått av 2 dagars drickande. Fredagen, sävast häng hos Anneli sen efterfest hos E och J.  Lördagen, firade kullis, eftersom han har fyllt 21 nu, grattis. Och det sluta som i vanlig ordning. Fest, krogen och efterfest. Inte mer än så.

Dödstrött i skallen just nu. Tänkte också klämma in att det har varit xbox kväll hos robin, blev jag, syrran, kim och johan. nhl och halo har spelats. Vinnster och förluster!. Allt för mig, I'm out


open up your plans and damn you're free

Precis kört syrran, sara och emma till jobbet efter att tagit morgon kaffet och röken under carros fläkt!, satt helt awesome ;). Hunnit inhandlat på systemet också för kvällen, hoppas den blir bra.. kan dock inte bli lika bra som förra. Aja, jag och Robin ska sjunga till bad romance och ösa i oss alkohol och vara glada.
Hade världens bästa dröm idag när jag vakna, helt undebar. SÖG att vakna upp och inse att den inte var sann. Hoppas denna dröm upprepas vajre kväll. Tänkte bara dra upp ett morgoninlägg eftersom blir ju inget ikväll för festen sker i sävast hos Anneli. Börjar komma in i mina gamla rutiner i ölhävning, det är bra på ett sätt och dåligt på ett annat, man kommer bli alis IGEN!!!.. sitter nog i generna i familjen det där. dock lever man ju bara en gång?.

Nu är det bara att sitta här vid datorn och vänta i hela 7 timmar? vad ska man egentligen göra medans?.. Om robin kanske slutar tidigare så blir det fan att dra dit och spela lite xbox kanske? nhl? who knows. Vi får se vad som händer.

Sen kommer ju ADAM till festen också (saras bror). var yeears agooo man såg honom sist så ska bli kul att häva med honom också! is nice. haha nu är det fan bra för mig!


XOXO

here we go again

Kom precis hem efter att varit i sävast hos john. Blev filmen "Bronson". haha, ja.. vad ska man säga om filmen egentligen. Den hade sin egen stil och dom 20 första minuterna var väl bra. Sen var den som den var. Bästa med det hela var att den var baserad på en verklig historia, det gör hela filmen mycket bättre också. Sen är det en film man inte ser mer än två gånger..

Som ni ser håller John på att fixa min design. Vi hade lite och göra och jag kom på den bra idén att hålla på med bloggen lite. Så han ska ta och fixa den lite senare. Nu blir det sängen för min del. Upp jävla tidigt imorgon och köra bil, trött som fan i skallen och orkar inte skriva heller.
I'm out




life is a short trip

Gårdagen blev det att hänga hos Robin med Mange, Johan och acke. Blev filmen Miss March, dock redan sett den en gång, men kan se den hundra till. För så jävla rolig är den. For väl hem någon gång efter 04.00. Efter att sett sista minuterna av hockeyn. Vi missade mycket av den mathcen för att jag, Robin och Acke fastna framför facebook säkert i 2 timmar och kollade på nyårs bilder, medans Mange och Johan somnade på soffan efter att försökt hålla ögonen öppna för hockeyn.

Idag blev det liknade händelser dock inte samma folk, nu blev det Jag, Robin, syrran och Sara. Blev Xbox liret där ett bra tag, jag och Robin krossade syrran och Sara i nhl, nästan för lätt. Vi är lite för bra kan man säga. Var också halo3 lirande. jämnt alla matcher, mer än så kan jag inte säga.

To see you when I wake up
Is a gift I didn't think could be real.

even if the sky is falling down

Dagarna efter nyårsafton har bara gått förbi, och jag vill bara ha tillbaka till dom dagarna. Det som har hänt då är väl att det har blivit mycket mat med med bra människor. Lördagen blev en bra kväll hos Syrran när tjejerna gjorde maten och jag satt vid laptopen och styrde musiken medans. Har en vana att bara sitta brevid där när andra gör maten.
Söndagen blev det käk hos Robin med samma gäng, sällskaps spel och mycket skratt fick vi båda nätterna. Helt otroliga nätter, vill bara ha mer av dom. Dock åker syrran snart iväg 2 veckor med Kim. Får se vad fan jag ska göra när alla bara är borta... bäst att fixa jobb nu så jag får åka till Australien och hälsa på mina vänner :). Eller varför inte utomlands med ett gäng? Aja, vi får se hur allt blir.

Igår då, helt awesome night. Blev fest hos Sara S, många fulla och sköna människor, mer såna nätter?, ja tack, 100 till. Man kan säga att den blev lyckad, otroligt hur jävla kul jag hade.
Vet inte riktigt vad jag har att berätta, så jävla tråkigt jag har just nu, ska nog ringa några samtal och se vad som händer här i boden. Kan ju inte sluta med en kväll hemma och tråka.. Nu när allt varit på topp senaste. Blir nog bilen och seven eleven och köpa sig en go kaffe!

I'm out!

nyårsafton

Nu sitter man här ny duschad efter att fått sovit ut efter nyår. Ska väl mot syrran snart och ta mig en kaffe, och kanske hinner med att kika förbi kusin Linda i luleå idag. Får se vad dagen bjuder på.

Dundret då, yepp! det var awesome. Började med att jag vaknade upp på soffan hos syrran vid 10 tiden, kliver upp och klär på mig, sätter mig halvsömnig under syrrans fläkt med ciggen i handen. Bara kaffet som saknades där. När allt folk hade samlats utanför syrran så blev det att bege sig iväg mot dundret, men innan det så for vi till seven eleven, och ÄNTLIGEN fick jag mitt kaffe, och gott var de! riktigt gott. Sen blev det en lång resa mot Gällivare. Bil resan dit var väl rolig, dock kommer jag knappt ihåg den men i alla fall (jag drack inget, kommer bara inte ihåg just nu).  När vi kom fram och hade checkat in, så ville vi alla dra och käka (vi var så många så orkar inte dra upp några namn). Vi letade efter ställen i närheten av våra stugor, men till och med så var glada kocken stängt. Så det blev att alla fick käka på sibylla på nyårsafton. Aja, burgare är ju alltid gott så man tackar väl inte nej till det. Men hade inte heller tackat nej till något lite lyxigare som oxfilé och potatisgratäng, eller något dylikt.
Efter maten hade smällt, eller efter man hade trott det, så var det dags att börja köra på första ölen, gick bra ner, dock inte andra. Tog sin tid innan jag kom med i gänget och allt drickande, men jag kom ikapp, det gjorde jag. Blev bara så mätt där i ca 1h, om inte längre.

Efter en längre tid med ölspel och musik, och fram mot 12 slaget då alla tände sina tomtebloss och cigarrer och skrek gott nytt år så blev det krogen. Dansgolvet där, det var något magiskt, för jag fastna där. OCH jävlar vad det dansades haha. Det var sjukt, sjukt roligt. Tänkte väl bara säga att jag, Robin, Kim och Karin var king på golvet.

Sitter redan bara och längtar till nästa nyår, eller nästa fest. För nyåret var fan nog det bästa hittills. Vill bara göra om det igen och igen, samma folk, samma ställe, samma allt.
Nu är det dött i min skalle på skrivandet. Nu kilar jag! Seya

RSS 2.0